Onze zekerheden

Gebruikte Fiat Nederland bied bij elke aangeschafte auto:

Min. 6 maanden Volledige garantieOnder volledige garantie word verstaan BOVAG garantie. Deze is eventueel te verlengen tot 18 maanden.
Gecontroleerd op 85 puntenAlle punten i.v.m. veiligheid en onderhoud worden dusdanig gecontroleerd en waar nodig verholpen en/of vernieuwd zodat u zorgeloos rijplezier zult genieten.
12 maanden mobiliteitshulpBij aankoop van uw gebruikte Fiat ontvangt u van ons 12 maanden mobiliteitshulp via onze Service plus pas. Met deze pas heeft u recht op vakkundige pech-hulp in heel Europa, dag en nacht, zeven dagen per week.
Nationale autopasWij zijn aangesloten bij de stichting Nationale Auto Pas. Voor u geeft dat de zekerheid over de betrouwbaarheid van de tellerstand van de auto.
14 dagen omruilgarantieMocht de auto u om wat voor reden niet bevallen, dan kunt u deze omruilen voor een andere auto bij het leverende bedrijf. Meer en minder kosten worden dan verrekend.
Onderhoud conform fabriekspecificatiesVan alle aangeboden Fiats zijn wij op de hoogte van de status van het onderhoudsschema. Wij kennen de historie en de oude gebruiker en zijn dus op de hoogte van ieder detail. Aflevering van de auto vind plaats conform de fabriekspecificaties van Fiat Auto Nederland.

Onze occasions